Solid og relevant utdanning

Tango Akademiet i Porsgrunn ble etablert av frisørkjeden Tango i år 2000. Tango ble i 2016 og 2022 kåret til årets frisørkonsern. Vårt mål er å gi våre studenter solid og relevant grunnopplæring i frisørfaget.

Målrettet og fremtidsrettet undervisning

Studietiden er 5 måneder og undervisningen er både målrettet og fremtidsrettet slik at våre elever skal være best mulig rustet for videre lærlingtid og frisørfaget.

Vi har utplassering i salong 4 ganger pr. semester med varighet på 2-3 dager.

Undervisningen gjennomføres av godt kvalifiserte lærere med lang erfaring, og som brenner for sitt fag og yrke.

Undervisningen på Tango akademiet er lagt opp etter gjeldene læringsplaner (Fagfornyelsen 2020) og vi gir grunnleggende undervisning i klipp, farge, strukturendring og frisyrefor for damer og herrer.

Slik ser uken ut: mandag og tirsdag 08:00-15:00, onsdag og torsdag 08:00-15:30, fredag 08:00-13:30

Oppstart

Frisørskolen starter opp hver høst i august, og vårsemesteret starter opp i januar. Skolen foregår på dagtid og har en varighet på 5 måneder.

Privatskole

Tango Akademiet er en privatskole. Semesteravgiften på frisørlinjen er kr 62.000,- Når du har fått studieplass kan du søke Lånekassen om lån og stipend.

Søknadsfrist

Søknadsfrist – snarest. Vi har rullerende opptak, men ønsker du å sikre deg en plass lønner det seg å være tidlig ute.

Er du en av Tango sine fremtidige frisører?

Etterspørselen etter dyktige frisører er stor. Har du en brennende interesse for faget og samtidig er villig til å stå på i læringtiden og oppfyller skolens krav, kan vi nærmest garantere deg en lærlingplass i en av Tangos salonger.

Fagansvarlig