Jeg bestemte meg allerede som ganske liten for at det var frisør jeg skulle bli. På ungdomsskolen jobbet jeg mye for å få gode karakterer slik at jeg skulle få plass på frisørlinjen og oppfylle drømmen om å bli frisør.

Rett etter ungdomsskolen startet jeg på Frisørlinjen i Lunde. Etter fullført skolegang i Lunde ble jeg lærling hos Marit Ørpen i Tønsberg. Der ble jeg i 1 år etter å ha fått svennebrev.

Etter det gikk turen til Notodden hvor jeg var heldig og få jobb i en helt nyetablert frisørbedrift. Der fikk jeg delvis ansvar for lærlingene og smaken på undervisning.

Etterhvert startet jeg min egen salong på Notodden. Den drev jeg i 5 år og hadde i den perioden alt fra 2-6 ansatte.

Etter noen år i faget ble det en liten pause hvor jeg tok studiekompetanse etterfulgt av 1 år på lærerskole. Pausen ble ikke veldig langvarig – jeg savnet faget og fikk et vikariat på Lunde vg2 frisør i 2000. I tillegg jobbet jeg 1 dag på Hair Artist skolen (nå Tango Akademiet) i 2003 og 2004. Har siden dette hatt fast stilling som lærer ved frisørlinjen i Lunde og senere Porsgrunn videregående skole.

Jeg liker veldig godt å drive med opplæring og på den måte praktisere faget på en annen måte. Det gir meg også muligheten til å utforske ulike metoder å gjøre ting på.

I undervisningen på Tango Akademiet blir det absolutt mest praktisk arbeid. Teori vil raskt bli omsatt til praksis og jeg er opptatt av at elevene skal føle mestring og at de får til noe. Jeg vil at elevene skal være trygge på meg, men også at de skal ha forventninger til meg noe jeg også har til elevene mine. Jeg har stor omsorg for mine elever, selv om jeg også kan oppfattes som streng i enkelte tilfeller.

Får å få det beste ut av tiden på Tango Akademiet er det viktig at elevene prøver å ta initiativ selv og har en god holdning og aldri sier nei til noe man faktisk kan utføre.

Som lærer ønsker jeg at elevene skal oppnå faglig trygghet og at når de forlater Tango Akademiet skal de ha lært alt det grunnleggende. Samtidig ønsker jeg at elevene skal være frie å tørre og benytte og videreutvikle kunnskapen selv. Gjennom skoletiden vil jeg at elevene skal få et så reelt bilde av frisøryrket som mulig.

Håper at elevene ser på Tango Akademiet som et pålitelig sted som man alltid kan vende tilbake til for faglig utveksling og som arena for diskusjoner.