Da jeg var 12 år begynte jeg å drømme om å bli frisør, noe som førte til at mine venninner ble utsatt for utallige hår-eksperimenter. Så var det jobbuke i 9. klasse…

Jobbuken foregikk i Tango Storgata. Jeg var 14 år og visste akkurat hva jeg skulle bli. Kanskje ikke alle foreldres drøm den gangen, men jeg var fast bestemt. Etter endt utplassering viste deg seg heldigvis at de var veldig godt fornøyd og jeg hadde sikret meg jobb som ekstrahjelp.

Etter 3 år som ekstrahjelp var det endelig tid for å gå videre.
Den dagen jeg gikk inn dørene til Tango Akademiet for å begynne på skolen , var helt magisk.

Skoletiden ble akkurat slik jeg hadde håpet og faktisk pluss litt mer. Jeg skjønte at for meg var dette et helt riktig valg. Fokuset var hår og for meg var det veldig enkelt å holde på interessen siden det dreide seg om det jeg elsker. Skolen ga meg et godt fundament og var for meg et godt og trygt grunnlag videre.

Jeg begynte å jobbe i salong som 14-åring og kan ikke tenke meg noen annen jobb. Jeg føler jeg har ”vokst opp” i en frisørsalong og derfor føler jeg meg komfortabel og hjemme.

Frisørfaget er hele tiden i endring og det er hele tiden noe nytt å oppdage.

Skulle jeg blitt noe annet ville jeg garantert jobbet med mennesker, men for meg er det fantastisk å ha så mange kunder som man har et nært forhold til. Det setter jeg virkelig pris på. Så er det alltid spennende med nye kunder man kan bygge relasjoner med .

Jeg er veldig glad for at jeg jobber i Frisørkjeden Tango. Det gir meg veldig mange valgmuligheter for videreutvikling etter som hvilke interesser jeg har og brenner for.