Akkurat nå er min drøm å bli herrefrisør, men det kan endre seg når jeg har lært mer om farge og dameklipp…

Jeg hadde egentlig tenkt å bli rørlegger, men det var vanskelig å få lærlingplass. Da måtte jeg tenke gjennom hva jeg virkelig ville og hvilke jobbmuligheter som fantes i andre enden. Plutselig hadde jeg søkt på Tango Akademiet, kanskje ikke helt tilfeldig med tanke på den arvelige belastningen, da både broren, tanten min og mange flere i familien er frisører.

Tiden på Tango Akademiet var veldig bra. Det var et veldig godt miljø hvor vi alle hadde det hyggelig sammen og alle var inkludert i gruppen. Lærerne var utrolig flinke, hyggelige og snille og ikke minst, flinke til å lære bort.

Underveis på skolen oppdaget jeg at jeg nok var flinkere på de praktiske oppgavene enn på teorien. Hvis jeg skulle gjort noe annerledes, ville jeg nok fulgt litt mer med i disse timene. Bare en anbefaling til fremtidige elever altså…, men det gikk jo bra.

Da de 5 månedene var over følte vi at tiden hadde gått alt for fort og ingen hadde lyst til å slutte. Vi hadde det jo så hyggelig sammen.

Etter skolen var jeg fast bestemt på at jeg ønske lærlingplass i en Tango-salong og øverst på ønskelisten sto Tango Down Town, hvor jeg hadde vært utplassert mens jeg gikk på Tango Akademiet.

Du skulle bare sett smilet mitt da jeg endelig fikk vite at jeg skulle få jobbe som lærling under May Britts kyndige veiledning.

Jeg trodde jeg skulle bli rørlegger, men er så fornøyd med valget jeg har tatt og har ikke angret et sekund. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag og er så heldig at jeg hver dag lærer noe nytt av mine kolleger som alltid stiller opp svarer på spørsmål og hjelper meg.

Når jeg er ferdig frisør er drømmen min å få jobbe i en Tango-salong, fordi jeg vet at det gir meg så mange muligheter. Jeg skal stå på, det lover jeg.

Å har du lyst til å bli frisør…så burde du gå på Tango Akademiet!