I en alder av 26 år, skulle endelig barndomsdrømmen gå i oppfyllelse. Venninner og dukker som tidligere hadde vært offer for mine mer eller mindre vellykkede ”klippetimer” kunne endelig får en pause.

Jeg var allerede etablert med barn da jeg begynte på Tango Akademiet og for meg passet det derfor bra med kun 5 måneders skolegang, i tillegg til ikke alt for lange skoledager.

Som første kull ut hadde vi en veldig koselig tid på skolen. Det var flere av eleven som var på min alder og som også hadde barn. Det var selvsagt bra, men det var miksen av oss alle i ulike aldrer som gjorde at vi ble en fin og sammensveiset gjeng.

Noe jeg synes var veldig bra med skolen er at vi fikk satt ut i praksis det vi lærte veldig fort og vi fikk tidlig ta i saks og kam.

Etter skolen begynte jeg i jobb som lærling på Tango Down Town. Fagbrevet fikk jeg i 2004 og har hele tiden jobbet i samme salong, kun avbrutt av kort permisjon.

Jeg er superfornøyd med yrkesvalget mitt. Hver dag byr på noe nytt og friskt. Frisøryrket er veldig sosialt og i møte med kundene får jeg praktisert mye av kunnskapen min, samtidig som jeg får mange gode samtaler med alle de hyggelige menneskene jeg møter.