Solid og relevant utdanning

Tango Akademiet i Porsgrunn ble etablert av frisørkjeden Tango i år 2000. Tango ble i 2016 kåret til årets frisørkonsern. Vårt mål er å gi våre studenter solid og relevant grunnopplæring i frisørfaget.

Målrettet og fremtidsrettet undervisning

Studietiden er 5 måneder og undervisningen er både målrettet og fremtidsrettet slik at våre elever skal være best mulig rustet for videre lærlingtid og frisørfaget.

I studiet legger vi blant annet vekt på grunnleggende teknikker innen klipp og farge, make up og stilhistorie hvor teori og praksis går om hverandre.

Undervisningen gjennomføres av godt kvalifiserte lærere med lang erfaring, og som brenner for sitt fag og yrke.

Undervisningen på Tango akademiet er lagt opp etter offentlige godkjente læringsplaner.

Oppstart

Frisørskolen starter opp hver høst i august, og vårsemesteret starter opp i januar. Skolen foregår på dagtid og har en varighet på 5 måneder.

Privatskole

Tango Akademiet er en privatskole. Semesteravgiften på frisørlinjen er kr 55.000,- Når du har fått studieplass kan du søke Lånekassen om lån og stipend.

Søknadsfrist

Søknadsfrist – snarest. Vi har rullerende opptak, men ønsker du å sikre deg en plass lønner det seg å være tidlig ute.

Er du en av Tango sine fremtidige frisører?

Etterspørselen etter dyktige frisører er stor. Har du en brennende interesse for faget og samtidig er villig til å stå på i læringtiden og oppfyller skolens krav, kan vi nærmest garantere deg en lærlingplass i en av Tangos salonger.